Uslovi korištenja

TN Komerc d.o.o. pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.tnkomerc.com. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.

Na domeni www.tnkomerc.com određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici TN Komerc.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.

Korištenjem TN Komerc online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na kontakt formu OVDJE.

TN Komerc online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u TN Komerc online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.
Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na tnkomerc.com izražene su u KM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na tnkomerc.com vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.
Svaki korisnik TN Komerc online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu tnkomerc.com su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice tnkomerc.com podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini tnkomerc.com mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na tnkomerc.com mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. TN Komerc će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici tnkomerc.com sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. TN Komerc neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici tnkomerc.com.

TN Komerc nastoji dati najbolju moguću uslugu.  TN Komerc ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite na kontakt formu OVDJE.

Na dijelu stranice koji je namjenjen za novosti i oglašavanje, oglašivači su odgovorni za materijale koji budu prikazivani kao i da su usklađeni sa Zakonom. TN Komerc nije odgovoran  za nepravilnosti ili greške marketingških materijala oglašivača.

TN Komerc nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice tnkomerc.com Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili  nekom drugom radnjom.

Tnkomerc.com je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme TN Komerc d.o.o. Teslić, Mat.br: 4402067870005. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja. Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice tnkomerc.com ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na tnkomerc.com su pravo kompanije TN Komerc d.o.o. Teslić i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme TN Komerc je strogo zabranjeno.

TN Komerc može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice tnkomerc.com propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice tnkomerc.com krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice tnkomerc.com. Pravo korištenja stranice tnkomerc.com je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

TN Komerc može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i  promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice tnkomerc.com isključivo na odgovornost korisnika kao i da TN Komerc ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati  putem info linije na kontakt formu OVDJE.

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi koji se pojavljuju na stranici www.tnkomerc.com su registrovani znaci imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa TN Komerc. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.